Over ons

Records on Vinyl, bij ons draait alles om muziekliefhebbers
Bij Records on Vinyl draait alles om de muziekliefhebber. De gloednieuwe shop is volledig toegespitst op jouw muzikale voorkeur. Met een assortiment van meer dan 40.000 vinylalbums is er voor ieder wat wils. Bovendien is jouw eigen muzikale smaak met slechts een paar klikken zichtbaar.Zoek je dat ene album dat nergens anders te vinden is? Dan is de kans groot dat wij het in voorraad hebben, op korte termijn kunnen leveren of ergens in Europa of Amerika voor je kunnen opsnorren.

Met onze wekelijkse platennieuws mailing blijf je bovendien goed op de hoogte van alle nieuwe vinylreleases, pre-orders en vinylacties. Wil je iets wijzigen in jouw persoonlijke muziekvoorkeur? Dan kun je dat superhandig zelf aanpassen. Via onze blogs en social media kanalen blijf je in real-time op de hoogte van wat er speelt op muziekgebied. Het is geen geheim dat vinyl momenteel enorm populair is, met beperkte voorraden en vaak minimaal geproduceerde oplages.

Dankzij ons uitgebreide muzieknetwerk en samenwerkingen kunnen wij Nederlandse en Vlaamse vinylliefhebbers optimaal bedienen. En mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens zijn, dan zorgen wij altijd voor een tevreden oplossing. Dat is onze werkwijze, elke dag opnieuw. Via onze Chat, telefoon, email en social media kanalen zijn wij bovendien overdag supersnel bereikbaar.

Ons kantoor en distributiecentrum bevinden zich op de eerste etage van Backbone 050, een creatieve broedplaats in Groningen waar jong talent zich ontwikkelt. Hier werken wij elke dag vol passie aan het voorzien van onze klanten van de beste en meest unieke vinylalbums.