Taylor Swift kondigt na Grammy-winst nieuw album aan

Taylor Swift kondigt na Grammy-winst nieuw album aan

Taylor Swift brengt in april een nieuw album uit. Dat maakte de zangeres zondagavond bekend nadat ze bij de Grammy Awards in de prijzen viel. De nieuwe plaat draagt de titel The Tortured Poets Department en verschijnt op 19 april. Het wordt het elfde album van de zangeres en is de opvolger van Midnights, dat in oktober 2022 werd uitgebracht. Met Midnights viel Swift tweemaal in de prijzen bij de Grammy’s. Ze ontving de award voor beste album voor de vierde keer, wat een record is.

Eerder pakte ze de prijs al met folklore (2020), 1989 (2015) en Fearless (2010). Ook won ze dit jaar in de categorie beste pop vocal album. Of Swift voor 19 april al een single uitbrengt van The Tortured Poets Department, is nog niet bekend. De zangeres is na een geschil met haar voormalige platenlabel ook nog altijd bezig met het opnieuw uitbrengen van haar eerdere albums. Reputation (2017) en haar naar zichzelf vernoemde debuutplaat (2006) zijn nog niet in Taylor’s Version verschenen.

Swift komt in juli voor drie concerten naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam als onderdeel van haar Eras Tour. Deze shows zijn uitverkocht.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.