Singer-songwriter Jana Mila staat op het punt om de muziekscene te bestormen met haar debuutalbum "Chameleon".

Singer-songwriter Jana Mila staat op het punt om de muziekscene te bestormen met haar debuutalbum "Chameleon".

Mila's muziek is een frisse mix van Americana, pop en folk, met invloeden van artiesten als Brandi Carlile, Sheryl Crow en Phoebe Bridgers. Haar krachtige teksten en pakkende melodieën gaan over thema's als identiteit, zelfacceptatie en de zoektocht naar liefde.

In 2022 vertrok Mila naar Nashville met een verzameling zelfgeschreven songs. Daar werkte ze samen met producer Todd Lombardo (Kacey Musgraves) en een groep gerenommeerde muzikanten om haar debuutalbum te maken. Het resultaat is "Chameleon", een album dat zowel persoonlijk als meeslepend is.

De eerste single van het album, "Somebody New", is al een hit met meer dan 4 miljoen streams. Het nummer is een ingetogen ballad met een krachtige melodie en Mila's expressieve stem. In de tekst beschrijft ze hoe ze worstelt met haar eigen onzekerheden en een veranderende relatie.

"Het album is een gesprek met mezelf, een manier om mezelf beter te leren kennen," zegt Mila. "Er zitten kleine angsten verweven in elke tekst, maar er is ook advies voor mezelf. Ik schrijf om een ​​betere versie van mezelf te vinden die wat wijsheid heeft."

"Chameleon" wordt op 30 augustus 2024 uitgebracht op het gerenommeerde Amerikaanse label New West Records. Het album is nu al te pre-orderen.

Mila is klaar om de wereld te laten zien wat ze kan. Met haar talent, toewijding en unieke sound is ze een artiest om in de gaten te houden.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.