Wie is Noah Kahan? Van Vermont naar de Wereld..

Wie is Noah Kahan? Van Vermont naar de Wereld..

Noah Kahan is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. De singer-songwriter uit Vermont ontpopte zich in 2023 tot een globaal fenomeen en verdient met recht alle lof als een van de meest onderscheidende nieuwe artiesten. Met kwetsbare lyrics en een oprechte humor snijdt hij door de ziel met liedjes die recht uit het hart lijken te vloeien.

In drie albums en een EP creëerde Kahan een eigen universum waar folk en Americana elkaar naadloos vermengen. Meer dan twee miljard streams, een platina plaat voor hitsingle "Stick Season" en samenwerkingen met Post Malone, Lizzy McAlpine, Joy Oladokun, Julia Michaels en Wesley Schulz van The Lumineers spreken voor zich.

Op zijn album "Stick Season", geïnspireerd door zijn New England-roots en helden als Paul Simon en Yusuf Islam (Cat Stevens), schildert hij met levendige kleuren waar zijn hart naar uitgaat, waar hij zich voor passioneert. 

Kahan is meer dan alleen een muzikant. Met zijn zelfspot en aanstekelijke humor weet hij een band te scheppen met zijn publiek, waardoor elk concert voelt als een intiem samenzijn. Hij zingt over verloren liefdes, heimwee naar huis en de zoektocht naar jezelf, thema's die iedereen herkent. Daarmee verovert hij niet alleen de hitlijsten, maar ook de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.