Nieuw album Spinvis verschijnt 17 april gelimiteerd op geel Vinyl

Nieuw album Spinvis verschijnt 17 april gelimiteerd op geel Vinyl

Be-Bop-A-Lula is Spinvis’ zevende album en verschijnt gelimiteerd op geel vinyl en op regulier zwart vinyl. Erik de Jong alias Spinvis tekent behalve voor de opnamen en de productie ook eigenhandig voor het artwork, inclusief het schilderij op de voorkant en de uitgeschreven teksten.

 

PRE-ORDER EN MAAK KANS OP 2 KAARTEN VOOR DE 'DONKERE KAMER' SESSIES VAN SPINVIS NAAR KEUZE!

Be-Bop-A-Lula, in het donker, in z’n geheel, over de beste speakers…dat is in een notendop De Donkere Kamer van Spinvis: een aantal exclusieve luistersessies in bioscoopzalen

‘In zo’n setting een album beluisteren is een bijzondere zintuiglijke ervaring’, weet de organisator. ‘Zeker in het geval van Be-Bop-A-Lula, dat door Erik de Jong in Het Vaticaan te Nieuwegein is opgenomen en op de Neve-tafel in Studio 150 in Amsterdam met Joeri Saal werd gemixt.’

De maker is van de partij in De Donkere Kamer om te vertellen over zijn nieuwe schepping; allicht speelt ie ook een paar liedjes.

De Donkere Kamer-sessies zijn exclusieve, eenmalige gebeurtenissen die plaatsvinden aan de vooravond van het verschijnen van het nieuwe album op Goede Vrijdag 7 april 2023.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.