Glass Animals kondigt nieuw album aan

Glass Animals kondigt nieuw album aan

De Britse band Glass Animals kondigde deze week hun vierde studioalbum, 'I Love You So F***ing Much', aan dat op 19 juli 2024 wordt uitgebracht. Het is het vervolg op hun succesvolle vorige album 'Dreamland(2020), dat wereldwijd meer dan twaalf miljoen exemplaren heeft verkocht en leven gaf aan de hitsingle 'Heat Waves''  dat de grootste internationale hit werd van een Britse band in bijna dertig jaar.
 
De geboorte van 'I Love You So F***ing Much' was een existentiële crisis. Glass Animals frontman, songwriter en producer, Dave Bayley merkte dat hij worstelde om de hervonden wereldwijde sterrendom te begrijpen, nadat hij het allemaal had zien gebeuren terwijl de wereld in lockdown was.  Zo beaamde hij dat het leven drastisch kan veranderen maar dat je niet in staat bent om zo snel te veranderen op persoonlijk niveau. Het verwarde hem tot het punt dat hij niet wist wie hij zelf was of wat echt was.
 
In een moeilijke tijd in zijn leven begon Dave vragen te stellen over zichzelf, over het universum en over de menselijke ervaring: namelijk liefde. Toen hij zichzelf als introvert accepteerde, realiseerde Dave zich dat de menselijke verbinding en de liefde tussen ons veel groter, belangrijker en complexer is dan wat dan ook. 

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.