Duik in de betoverende wereld van Natalia Lafourcade met de heruitgave van haar album "Hasta la Raíz"

Duik in de betoverende wereld van Natalia Lafourcade met de heruitgave van haar album "Hasta la Raíz"

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Natalia Lafourcade, één van de bekendste artiesten van Latijns-Amerika, met de heruitgave van haar  album "Hasta la Raíz" op prachtig transparant groen vinyl!

Met meer dan 23 jaar ervaring, 17 Latin Grammys, 4 Grammy Awards en talloze andere erkenningen, heeft Lafourcade zich gevestigd als een ware grootheid in de muziekindustrie. Haar unieke stijl, een mix van pop, jazz en Mexicaanse/Latijns-Amerikaanse folklore, heeft geleid tot hits als "En el 2000," "Hasta la Raíz," "Nunca es suficiente" en "De Todas las Flores."

"Hasta la Raíz," uitgebracht in 2015, is een ode aan de rijke muzikale tradities van Latijns-Amerika, met introspectieve teksten, weelderige instrumentatie en de gevoelige vocalen van Lafourcade. De titelsong is uitgegroeid tot een van haar meest geliefde nummers.

Mis deze kans niet om dit iconische album in een nieuw jasje te ervaren, en steun tegelijkertijd Lafourcade's inzet voor humanitaire doelen en het behoud van cultureel erfgoed.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.