Daniël Lohues kondigt nieuw album "Nou" aan

Daniël Lohues kondigt nieuw album "Nou" aan

De trouwe fans van Daniël Lohues kunnen hun hart ophalen: in maart verschijnt zijn nieuwe album "Nou". De Drentse singer-songwriter, bekend om zijn rauwe stem en meeslepende teksten, belooft een intieme en persoonlijke plaat.

Lohues schreef de nummers in oktober 2023, in de vertrouwde omgeving van zijn huis in Erica. De inspiratie vloeide rijkelijk, resulterend in een album vol nieuwe verhalen en songs. De opnames vonden plaats in november, met Bart Wagemakers als vaste producer.

Lohues wisselt af tussen solo-opnames en nummers met zijn vertrouwde band, bestaande uit Bernard Gepken, Reyer Zwart en Ruben van der Velde. Het artwork is van de hand van Roel Venderbosch.

De titels van de nummers beloven alvast veel goeds: "Diepe in ’t Bargerveen", "Ojee, daor gaon we weer", "Asof der gien wark in de wereld is", "Zingen is twee keer bidden", "De Emmenaar en de olifant" en meer. De single "De Emmenaar en de olifant" geeft alvast een voorproefje van de sfeer op het album.

Vanaf 28 februari gaat Lohues op tournee met een nieuwe voorstelling, waarin hij de nieuwe nummers afwisselt met bekende hits.

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.