Chappell Roan's 'The Rise and Fall of a Midwest Princess' krijgt schitterende jubileumeditie op koraalrood vinyl!

Chappell Roan's 'The Rise and Fall of a Midwest Princess' krijgt schitterende jubileumeditie op koraalrood vinyl!

Popster Chappell Roan, een rijzende ster aan het popfirmament, trakteert haar fans op een bijzondere verrassing: een jubileumeditie van haar veelgeprezen album 'The Rise and Fall of a Midwest Princess' op schitterend koraalrood vinyl! Deze limited edition, die op 20 september 2024 verschijnt, is een must-have voor elke fan.

Roan, opgegroeid in het conservatieve Midwesten van Amerika, veroverde de harten van muziekliefhebbers met haar authentieke teksten en aanstekelijke popmelodieën. Haar debuutalbum is een eerlijke en persoonlijke verkenning van haar ervaringen met liefde, verlies en zelfontdekking, verpakt in een mix van synth-pop en pakkende hooks. De Volkskrant noemde het album "een gedurfde en ontroerende coming-of-age-vertelling, vol zelfspot en kwetsbaarheid."

De dubbel-LP bevat niet alleen de originele tracks zoals "After Midnight", "Casual", "HOT to GO!" en "Picture You", maar ook extra's die deze editie extra speciaal maken. 

Deze reissue is een eerbetoon aan Roan's persoonlijke reis van zelfontdekking en transformatie, prachtig verwoord in haar muziek. Het album is een rollercoaster van emoties, van de euforie van prille liefde tot de hartzeer van afscheid. Roan's krachtige stem en eerlijke teksten nemen je mee op een onvergetelijke muzikale reis.

  • Mis deze kans niet om dit iconische album in een unieke vorm te bemachtigen. Pre-order nu en verzeker jezelf van deze limited edition!

 

 

 


    Please note, comments must be approved before they are published

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.