Brittany Howard keert terug met nieuwe soloplaat "What Now"

Brittany Howard keert terug met nieuwe soloplaat "What Now"

Na het succesvolle debuutalbum "Jaime" in 2019, waarvoor Brittany Howard lovende reacties kreeg als frontvrouw van Alabama Shakes, brengt ze nu haar eerste soloalbum uit onder de titel "What Now". 

Over de singletrack op het album zegt Howard: "'What Now' is misschien wel het meest openhartige en eerlijke nummer van het album. Het is absoluut niet mijn intentie om mensen te kwetsen, maar ik moest gewoon zeggen wat er op mijn hart lag, zonder filter. Ik vind het tof dat het een dansbaar nummer is, terwijl de lyrics juist rauw en pittig zijn."

Ook laat Howard weten dat "What Now" geschreven is tijdens de pandemie, toen diezelfde vraag door ieders hoofd spookte. "Ik denk dat het een gevoel is dat nog steeds bij ons is gebleven, gezien de huidige situatie in de wereld. Het is de titel van het album geworden en ik denk dat als je de plaat hoort, je begrijpt waarom ik voor die titel gekozen heb... daar later meer over! Veel liefs aan iedereen. Bedankt voor het luisteren en voor jullie steun tijdens alle ups en downs."

Releasedatum: 09 februari 2024

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.