Little Feat viert heropleving met deluxe heruitgave en exclusief livemateriaal

Little Feat viert heropleving met deluxe heruitgave en exclusief livemateriaal

Stap in de tijdmachine met deze luxueuze heruitgave van een Little Feat klassieker! Na het succes van de recente "Waiting For Columbus", "Sailin' Shoes", en "Dixie Chicken" heruitgaves, presenteert Rhino met trots deze speciale collectie van deze iconische band.

Analoge Puurheid
Het hart van deze release is een dubbel-LP met het originele studioalbum, opnieuw gemasterd vanaf de analoge tapes voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Geniet van de warme, authentieke klank van Little Feats meesterwerk, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Exclusieve Live Opnamen
De 3CD versie bevat een extra schijf met een nooit eerder uitgebrachte live show, die je terugvoert naar de energieke concerten van Little Feat. Voel de elektriciteit alsof je in het publiek staat en laat je meeslepen door de virtuoze improvisaties van deze legendarische muzikanten.

Ongekende Studio Schat
Een uniek aspect van deze heruitgave is het bonusmateriaal: studio outtakes die men verloren waande toen de opnamestudio op een boot in Maryland zonk eind jaren 70. Hoewel er opnames verloren gingen, is dit een ware schat voor liefhebbers. Ervaar de ruwe creativiteit die normaal verborgen achter studiodeuren blijft.