Soundtrack 'Blinded By The Light' is een regelrechte 'musthave' voor Bruce Springsteen fans

Soundtrack 'Blinded By The Light' is een regelrechte 'musthave' voor Bruce Springsteen fans

De soundtrack van de film Blinded By The Light  is een must voor Bruce Springsteen-fans. Het album bevat 12 Springsteen-klassiekers, de nog niet eerder uitgebrachte studiotrack I’ll Stand By You en diverse live concertopnamen.

30 augustus verschijnt de dubbel-lp. Bijzonder is niet alleen de nog niet eerder verschenen studiotrack, maar ook twee zeldzame live-opnamen: de eerste live-uitvoering van The River (No Nukes ’79 – Madison Square Garden, NYC – September 21, 1979) en een akoestisch solo-optreden van The Promised Land (Concert for Valor – The National Mall, Washington DC, November 11, 2014). Verder bevat de soundtrack dialogen uit de film en tracks van onder anderen Pet Shop Boys en A-ha.

De feelgood-komedie Blinded By The Light, geregisseerd door Gurinder Chadha (Bend it like Beckham), vertelt het waargebeurde verhaal van Javed (Viveik Kalra), een Britse tiener van Pakistaanse komaf, die opgroeit in het Engelse stadje Luton in 1987. Zijn leven verandert ingrijpend wanneer hij in aanraking komt met de muziek van Bruce Springsteen.


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.