Olivia Rodrigo organiseert online gala voor eindexamenleerlingen

Olivia Rodrigo organiseert online gala voor eindexamenleerlingen

Hangt de schooltas aan de vlaggenmast? Dan is het tijd om de middelbare school vaarwel te zeggen. Dat gaat meestal gepaard met feestjes en eindexamengala's, maar in coronatijd kan dat nog wat lastig worden. Olivia Rodrigo, die zelf ook net haar diploma heeft gehaald, biedt een mooi alternatief met haar SOUR prom concert film. Een live-optreden dat te volgen is op haar YouTube kanaal. Je moet er waarschijnlijk alleen wel je wekker voor zetten, want de livestream start op woensdag 30 juni om 05:00 uur Nederlandse tijd. En is dat te vroeg voor je: niet getreurd. Op haar Instagram Live is het nog 72 uur daarna te bekijken.

Met haar debuutalbum SOUR, dat op 20 augustus op vinyl verschijnt breekt de achttienjarige Californische al meteen een record. Alleen al in de eerste week na de release werd het album op Spotify meer dan 385 miljoen keer beluisterd, wat nog nooit eerder was gebeurd met muziek van een vrouwelijke artiest. 

Eerder deze week was ze te zien in de populaire YouTube serie Hot Ones, waarin ze tijdens het eten van pittige kippenvleugeltjes aan een vragenvuur werd onderworpen. Met haar eigen YouTube video's gaat het eveneens voor de wind. Daar staat de teller in 2021 tot nu toe al op meer dan 1,2 miljard views voor al haar video's bij elkaar. Dat kan je met recht geslaagd noemen!

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.