Bruckner: De Symfonieën - Een Monumentale Release

Bruckner: De Symfonieën - Een Monumentale Release

Een symfonische reis met Karajan en de Berliner Philharmoniker
We zijn verheugd om de release aan te kondigen van een zeer speciale boxset: Bruckner: The Symphonies, uitgevoerd door het Berliner Philharmoniker onder leiding van Herbert von Karajan. Deze luxueuze set, die op 2 augustus 2024 verschijnt, bevat alle negen symfonieën van Anton Bruckner, geperst op 9 prachtige 180 grams audiofiele LP's.

Een unieke samenwerking
De samenwerking tussen Karajan en de Berliner Philharmoniker was legendarisch. Hun interpretaties van Bruckners symfonieën worden alom geprezen om hun kracht, precisie en diepgang. Karajan begreep de complexe structuur en emotionele lading van Bruckners muziek als geen ander, en wist deze tot leven te brengen met ongekende grandeur.

Een meesterwerk in geluid
Deze boxset is niet alleen een muzikaal meesterwerk, maar ook een lust voor het oog. De LP's zijn geperst op hoogwaardig vinyl en voorzien van prachtige artwork. De set bevat ook een uitgebreide booklet met informatie over de symfonieën, de uitvoerders en de opname.

Een gelimiteerde editie voor de echte liefhebber
Deze boxset is een gelimiteerde editie en zal snel uitverkocht zijn. We raden je dan ook aan om snel te pre-orderen om teleurstelling te voorkomen.