Paris Texas "Mid Air": Genre-Bending Energie op Vinyl

Paris Texas "Mid Air": Genre-Bending Energie op Vinyl

Maak je klaar voor een muzikale explosie! Het waanzinnig inventieve duo Paris Texas uit Los Angeles brengt hun langverwachte debuutalbum "Mid Air" uit op vinyl. Dit album is een fusie van rap en rock, vol pure energie en onweerstaanbare urgentie.

Wie is Paris Texas?

Louie Pastel en Felix, de creatieve geesten achter Paris Texas, hebben sinds hun samenwerking in de late jaren 2010 enkele van de meest unieke en verwarrende hiphopnummers gecreëerd, vergezeld van even unieke en hallucinante videoclips. Hun eerdere releases "Boy Anonymous" en "Red Hand Akimbo" uit 2021 oogstten landelijke lof en waren een voorproefje van hun muzikale avontuurlijkheid en radicale eerlijkheid.

Paris Texas zet deze lijn door op "Mid Air", met nummers die zowel ruw en scherp als pulserend en speels zijn. Hun toewijding aan wat op elk moment puur en waar aanvoelt, maakt hen onmisbare stemmen in de huidige muziekwereld en essentiële vertolkers van deze tijd.

"Mid Air" op Vinyl

De vinyl editie van "Mid Air" verschijnt op 16 augustus 2024 en is een must-have voor liefhebbers van genre-overschrijdende muziek. Ervaar de unieke sound van Paris Texas op de best mogelijke manier: op vinyl.