Kaboutertje Putlucht's Debuut EP is eindelijk hier!

Kaboutertje Putlucht's Debuut EP is eindelijk hier!

Na maanden van opwinding en anticipatie is het zover: de Debuut EP van Kaboutertje Putlucht is nu verkrijgbaar op vinyl! Deze 10" plaat barst van de rauwe energie, dansbare beats en aanstekelijke punk-attitude waar de Nijmeegse rave-punk band bekend om staat.

Wat kun je verwachten?

  • Nederlandstalige rave-wave-punk: Bereid je voor op een muzikale explosie van smerige riffs, wave-invloeden en rauwe elektronica, gecombineerd met Nederlandstalige teksten die recht uit het hart (of de gootsteen) komen.
  • Een muzikale achtbaan: Deze EP neemt je mee op een wilde rit, net als een snelwegtoilet in Zuid-Frankrijk. Verwacht een unieke mix van energie, dansbare beats en een vleugje anarchie.
  • Vinylbeleving: Het 10" formaat zorgt voor een optimale geluidskwaliteit, zodat je de energie van Kaboutertje Putlucht's live shows in je eigen woonkamer kunt ervaren.
  • Een tegengeluid: Kaboutertje Putlucht is het perfecte tegengif voor alle "fris gewassen" muziek. Als je klaar bent voor iets ruws, eerlijks en vol energie, dan is dit de EP voor jou.

Waar wacht je nog op?

Bestel de Debuut EP van Kaboutertje Putlucht vandaag nog en laat je meeslepen door hun unieke mix van rave, punk en pure energie!