Walter Trout's nieuwe album is een emotionele uitlaatklep, de plaat verschijnt 19 augustus op vinyl

Walter Trout's nieuwe album is een emotionele uitlaatklep, de plaat verschijnt 19 augustus op vinyl

De laatste keer dat we Walter Trout on the road zagen, was hij onderweg met de Ordinary Madnessoptredens van 2020. De tour eindigde nogal gefrustreerd, dat had alles te maken met het feit dat Covid19 live werken onmogelijk maakte. Daarnaast kreeg Walter Trout  te maken met gezondheidsproblemen, al met al een gedwongen rustperiode die hij nog nooit eerder in zijn carrière had meegemaakt.

Walter: "Muziek maken doe ik al sinds '69, toen ik begon in de bars in New Jersey". “Plots zat ik zestien maanden op mijn reet, al oefende ik wel elke dag gitaar. Mijn vrouw en manager Marie wisten dat ik muziek moest maken. Dus haar cadeau voor mijn 70e verjaardag was een gloednieuw platencontract!

Het resultaat daarvan is een nieuwe plaat getiteld Ride. Walter: ''het is een emotionele uitlaatklep - zowel voor de mij als voor zijn mijn trouwe luisteraars- "Ik denk ook dat je de albumtitel op een paar verschillende manieren kunt interpreteren"

 


Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.