Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hebben de handen ineen geslagen.

Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hebben de handen ineen geslagen.

Tim Knol koestert al jaren een sterke liefde voor bluegrass, met het opnemen van dit album met zijn vrienden van ‘s Nederlands bekendste band in dit genre, is er een lang gedroomde wens van hem in vervulling gegaan. “De Blue Grass Boogiemen heb ik als tiener leren kennen op een rock ‘n’ roll festival in Hoorn, waar ik vandaan kom.

Dat maakte een gigantische indruk op mij, vooral omdat ik als kind opgegroeid ben met deze muziek. We hebben toen contact gekregen en gehouden. Het idee was er inmiddels al een aantal jaren om iets samen te doen, maar vorig jaar werden de plannen serieuzer. Toen ben ik samen met Arnold Lasseur, die mandoline speelt in de Blue Grass Boogiemen, liedjes gaan schrijven en ze vrij snel daarna opgenomen in mijn studio in Hoorn”, aldus Knol.

Releasedatum Vinyl: 10 Mei 2019

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.