Sloper - Changing Colors: Nieuw album en tour!

Sloper - Changing Colors: Nieuw album en tour!

Het grensoverschrijdende vijftal Sloper, met drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger) aan het roer, kondigt met trots hun tweede album aan: "Changing Colors". Na het succesvolle debuutalbum "Pulverise" uit 2021, keren ze terug met een energieke verzameling rocknummers die de veelzijdigheid van het genre weerspiegelen.

"Changing Colors" verschijnt op 11 oktober 2024 en belooft een dynamische luisterervaring te worden. Van rustige melodieën en catchy riffs tot krachtig gitaargeweld, er is voor ieder wat wils. De eerste singles, "Therapy", "Never Alone" en "Undertow", geven al een voorproefje van de energie die je op het album kunt verwachten.

Naast het nieuwe album gaat Sloper de komende tijd op tour. Ze verzorgen diverse support shows voor de legendarische Amerikaanse rockband ZZ Top in zowel Nederland als Duitsland. In het najaar volgt Slopers eigen clubtour door iconische zalen als Paradiso, TivoliVredenburg en 013. Het volledige tourschema vind je op https://sloperband.com/.

Wat Sloper uniek maakt, is hun dubbele drumsectie. Zowel Zuiderwijk als Goossens hebben een indrukwekkende carrière achter de rug en samen creëren ze een onweerstaanbare ritmische kracht. Sloper draait om speelplezier, samen musiceren en live optreden. Mis hun nieuwe album en tour niet!

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.