Normaal - Nøhlen: 15 nieuwe nummers met onvervalste Achterhoekse rock-'n-roll!

Normaal - Nøhlen: 15 nieuwe nummers met onvervalste Achterhoekse rock-'n-roll!

Normaal is terug met een gloednieuw album: Nøhlen! Opgenomen in 2023 in de eigen studio van de band in Hummelo, bevat dit album 15 nummers (13 op LP) die garant staan voor onvervalste Achterhoekse rock-'n-roll.

Alle bandleden droegen bij aan het schrijfproces, wat resulteert in een gevarieerd en energiek album dat de rijke historie van Normaal viert én de band met frisse energie laat horen.

Met een carrière van bijna 50 jaar heeft Normaal al meer dan 40 studio- en live albums op hun naam staan, en scoorden ze maar liefst 46 Top 40 hits. De bezetting van de band is de afgelopen jaren wat gewijzigd, maar de kern is onveranderd: Bennie Jolink (zang/gitaar), Ferdi Joly (gitaar) en Willem Terhorst (bas) rocken er nog steeds op los.

Drummer Timo Kelder produceerde het nieuwe album en voegt zich sinds kort bij de vaste band. Toetsenist Roel Spanjer en de Belgische blazers Joppe Bestevaer en Peter Delannoye completeren de live-bezetting en zorgen voor een extra dimensie in de sound van Normaal.

Nøhlen is een must-have voor alle fans van Normaal en liefhebbers van rock-'n-roll! Bestel het album nu en geniet van 15 nieuwe nummers vol Achterhoekse power en passie.

 

 

     


    Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.