Maan - 'Eclips' - Een nieuw hoofdstuk op vinyl

Maan - 'Eclips' - Een nieuw hoofdstuk op vinyl

Maan, de Nederlandse popster die ons hart heeft veroverd met haar krachtige stem en persoonlijke teksten, kondigt met trots de release van haar nieuwste album 'Eclips' aan. Dit langverwachte album, dat onlangs digitaal is uitgebracht, zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn op vinyl en markeert een spannende nieuwe fase in haar muzikale carrière.

Met 'Eclips' laat Maan zien dat ze niet bang is om te experimenteren en zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze zegt zelf over het album: "Dit album is mijn manier om los te breken uit oude gewoontes, op ontdekkingsreis te gaan en te zien wat de muziek mij nog meer te bieden heeft. Het studio-proces had ik nog nooit zo leuk ervaren als nu; ik had carte blanche en kon met een open hart muziek laten vloeien vanuit wat er op dat moment in mij zat."   

 'Eclips' is een verzameling van negen nummers die Maan's groei als artiest en als persoon laten zien. Met zeven nummers die mede geschreven zijn door Deniz Wittebol, beter bekend als Freez, verkent Maan thema's als liefde, verlies en zelfontdekking.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.