Goose slaat een nieuwe weg in met 'Endless'

Goose slaat een nieuwe weg in met 'Endless'

Met het uitbrengen van 'ENDLESS', de titeltrack van hun aankomende album, slaat het Belgische Goose een nieuwe weg in. Door te zoeken, te durven en te experimenteren in hun eigen Safari Studio's in Kortrijk, stuitten ze op een geluid waar hun collectieve hart sneller van ging kloppen. De met 90s electro-pop melodieën doorspekte sound van de single 'ENDLESS' vormt de hartslag van het album, dat op 11 maart uitkomt.

De band bestaat inmiddels al ruim twee decennia en klinkt nog zo fris als de dag dat ze begonnen. Gedreven door wat hun gevoel hen ingeeft, vertrouwend op hun ervaring. Frontman en zanger Mickael Karkousse omschrijft het succes van de viermansformatie als volgt: “Er is een soort stil vertrouwen in eigen kunnen. Praat er niet over, maar doe het gewoon! Vertrouw op het proces en op elkaar. En dan wordt het vanzelf goed.”

'ENDLESS' wordt het eerste album van de band in vijf jaar. Voor de opnames besloten ze de hulp in te roepen van de Franse producer Victor le Masne, die hen uitnodigde in de vermaarde Motorbass Studio's in Parijs. Hij hielp hen om iedere noot aan te scherpen, ieder effect uit te vergroten en hen zo naar grotere hoogtes te stuwen.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.