Eefje de Visser keert terug met haar meest persoonlijke en authentieke album tot nu toe: "Heimwee"

Eefje de Visser keert terug met haar meest persoonlijke en authentieke album tot nu toe: "Heimwee"

De betoverende alternatieve popmuziek van Eefje de Visser heeft altijd al de complexiteit van menselijke relaties verkend, wat ons drijft, wat ons uit elkaar drijft en wat ons samenbrengt. Na het overweldigende succes van haar vierde album, "Bitterzoet", dook ze de studio in om zich volledig te richten op nieuwe nummers die tijdens diverse levensfases zijn ontstaan: haar tour, de pandemie, haar zwangerschap en het prille moederschap.

Op 13 september is het dan eindelijk zover: haar vijfde studioalbum "Heimwee" wordt uitgebracht. Dit album is een openhartig zelfportret waarin Eefje zich toont als de meest authentieke versie van zichzelf. Ze is een compromisloze songwriter die haar innerlijke wereld op unieke wijze vertaalt naar persoonlijke en tijdloze liedjes, omlijst door donkere, dromerige producties.

"Heimwee" verkent thema's als het verlies van onschuld en onbevangenheid, het verlangen naar geborgenheid en tegelijkertijd de behoefte aan ruimte en vrijheid. De singles die voorafgingen aan het album, "Heimwee," "Vlammen" en "Uit Het Oog," geven al een voorproefje van hoe Eefje de Visser zichzelf opnieuw uitvindt met een nieuw klankenpalet en gelaagde teksten die je bijblijven.

Het album, bestaande uit twaalf nummers, wordt uitgebracht als een 1LP op zowel gekleurd als zwart vinyl, inclusief een prachtige poster. Voor de fans van Eefje de Visser en liefhebbers van alternatieve popmuziek is "Heimwee" een absolute must-have. Het belooft een meeslepende luisterervaring te worden die je diep raakt en aan het denken zet.


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.