Drie iconische albums van de Britse postpunkband The Sound opnieuw uitgebracht op gekleurd vinyl:

Drie iconische albums van de Britse postpunkband The Sound opnieuw uitgebracht op gekleurd vinyl:

In september worden drie iconische albums van de Britse postpunkband The Sound opnieuw uitgebracht op gekleurd vinyl:ember 2024 worden 

    1. Jeopardy (1980): Dit debuutalbum markeerde de entree van The Sound in de postpunk scene. Het album wordt gekenmerkt door de kenmerkende gitaarsound van Adrian Borland, de stuwende ritmesectie en de donkere, poëtische teksten. Jeopardy bevat klassiekers als "Missiles," "Heartland," en "Heyday," en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke postpunkalbums aller tijden.

    1. From the Lions Mouth (1981): Het tweede album van The Sound bouwde voort op het succes van Jeopardy, maar toonde ook een evolutie in hun geluid. De nummers zijn complexer en gelaagder, met meer ruimte voor experimentatie. From the Lions Mouth bevat fanfavorieten zoals "Winning," "Sense of Purpose," en "Contact the Fact," en wordt geprezen om zijn emotionele diepgang en muzikale virtuositeit.

    1. All Fall Down (1982): Dit derde album markeerde een opvallende verschuiving in het geluid van The Sound, met een meer elektronische en atmosferische benadering. All Fall Down omarmt drummachines en synthesizers, wat een kouder en mechanischer gevoel creëert dan hun eerdere werk. Het album bevat nummers als "Monument," "Total Recall," en "Winter," en wordt gewaardeerd om zijn donkere schoonheid en experimentele karakter.

De re-releases op gekleurd vinyl  (vanaf 13 september 2024 verkrijgbaar) zijn een eerbetoon aan het blijvende erfgoed van The Sound. 

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.