Dolly Dots de meest succesvolle Nederlandse meidengroep uit op Vinyl

Dolly Dots de meest succesvolle Nederlandse meidengroep uit op Vinyl

Van 1979 tot 1988 lieten de Dolly Dots Nederland dansen op een ongekende stroom aan pure pop hitliedjes. Ze zijn de meest succesvolle Nederlandse meidengroep ooit en nog altijd worden hits als “Love Me Just A Little Bit More” uit volle borst meegezongen. Om hun indrukwekkende oeuvre te vieren en jeugdherinneringen op te halen, kondigden de Dolly Dots in 2020 hun reünie theatertour aan. De 'Sisters On Tour' shows vinden plaats in meer dan 40 Nederlandse theaters verspreid over 2021 en 2022. Het allerlaatste optreden zal plaatsvinden tijdens Symphonica in Rosso, waar ze definitief afscheid nemen van het publiek.

Ter ere van deze reünie optredens, presenteert Music On Vinyl Dolly Dots - Forever. Dit dubbelalbum is een compilatie van alle 26 Dolly Dots singles uit hun glansrijke carrière, waarvan er maar liefst 25 de Top 40 behaalden. Als bonus is ook de “Dolly Dots Megamix” uit 1993 en de goednieuwe single “Are You With Me” toegevoegd aan het album. Met recht het complete hit overzicht en voor de echte fan een absolute must-have.

  • Dolly Dots - Forever =Sisters On Tour Edition= is beschikbaar als gelimiteerde editie op transparant roze gekleurd vinyl (2LP) en bevat een insert.
  • Releasedatum 3 juni 2022

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.