De Brassers Vereeuwigen Afscheidsconcert op Vinyl: "Live at Ancienne Belgique" Nu Verkrijgbaar!

De Brassers Vereeuwigen Afscheidsconcert op Vinyl: "Live at Ancienne Belgique" Nu Verkrijgbaar!

Op 19 januari 2024 gaven de Belgische postpunk legendes De Brassers hun laatste concert in een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel. Deze historische avond, met gastoptredens van Sietse Willems (Meltheads) en Stijn Meuris, is nu vereeuwigd op een dubbel-LP, uitgebracht door Antler Records, het label dat een cruciale rol speelde in de opkomst van de Belgische postpunk en coldwave scene.

Een Uniek Document van een Legendarische Band

"Live at Ancienne Belgique" is meer dan alleen een live-album. Het is een uniek document van een band die een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op de Belgische muziekgeschiedenis. Het album vangt de rauwe energie en emotie van het afscheidsconcert perfect, en geeft zowel de aanwezigen als degenen die er niet bij konden zijn de kans om deze bijzondere avond te herbeleven.

Must-Have voor Postpunk Fans

Of je nu een diehard fan bent van De Brassers of gewoon geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Belgische postpunk, dit album is een must-have. Het is een eerbetoon aan een band die generaties muzikanten heeft geïnspireerd en een tijdscapsule van een onvergetelijke avond.

 

 

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.