2 Brothers on the 4th Floor viert 30-jarig jubileum met vinylalbum

2 Brothers on the 4th Floor viert 30-jarig jubileum met vinylalbum De Nederlandse eurodance groep 2 Brothers On The 4th Floor werd opgericht in 1990 toen de twee broers Bobby en Martin Boer begonnen te experimenteren met muziek in een kleine slaapkamer in hun ouderlijk appartement op de 4e verdieping. Samen met rapper Da Smooth Baron MC en zangeres Peggy “The Duchess” brachten ze datzelfde jaar hun eerste single “Can’t Help Myself” uit. In 1991 werd het internationale hit. Daarna was het even stil, maar in 1993 kwamen de broers terug en volgden internationale hits als: "Never Alone" met D-Rock (René Philips) en Des'Ray (Desirée Manders), "Dreams" en "Let Me Be Free".

In de jaren negentig werden vele internationale hits geproduceerd door 2 Brothers On The 4th Floor. Gaandeweg de stijl van Eurodance veranderen in vrolijke hardcore, maar een hitmachine bleven ze met singles als “Fly (Through the Starry Night)”, “Come Take My Hand” en “Fairytales”. In 1996 schakelde 2 Brothers On The 4th Floor zelfs over naar R&B met de single “One Day” die goed werd ontvangen door het publiek. Maar Bobby en Martin besloten terug te gaan naar hun Eurodance-roots en leverden nog veel meer tracks aan de internationale dancescene.

Dit jaar vieren we het 30-jarig jubileum van 2 Brothers On The 4th Floor. The Very Best Of is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 2000 individueel genummerde exemplaren op goudkleurig vinyl. Alle audio is geremasterd voor vinyl van de originele bronnen in samenwerking met Martin en Bobby zelf.

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.