The Rolling Stones brengen Limited Edition Vinyl Boxset uit.

The Rolling Stones brengen Limited Edition Vinyl Boxset uit. De vormende jaren van The Rolling Stones als collectief vonden plaats in de jaren zestig. Vanaf 1963 bracht de legendarische band meerdere albums uit en daar zijn ze tot op de dag van vandaag niet meer mee opgehouden. Die eerste albums, waarop ze gaandeweg hun stem vonden, worden op 20 januari 2023 opnieuw uitgebracht in een exclusieve vinyl uitgave: 'The Rolling Stones in Mono (Limited Colour Edition)'.

De luxe boxset bevat vijftien losse albums, met daarnaast ook het speciaal hiervoor vervaardigde album 'Stray Cats'. Een 2LP compilatie-album, waarop vierentwintig losse Stones tracks te vinden zijn die niet op de overige albums te horen zijn, zoals 'Poison Ivy', 'Fortune Teller' en Barrett Strongs hit uit 1959 'Money'. Maar ook een Italiaanse versie van 'Tears Gone By' en een outtake van het welbekende Otis Redding nummer 'I've Been Loving You Too Long', dat ze opnamen in 1965.

  • De monoversies van deze iconische albums werden opnieuw gemasterd door Grammy Award winnaar Bob Ludwig, die voor alle nummers opnieuw de originele master opnames kon gebruiken.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.