Succes Nial Horan's ''The Show' brengt hem naar #1 positie in de charts

Succes Nial Horan's ''The Show' brengt hem naar #1 positie in de charts

Terwijl Niall Horan in Landgraaf uitkijkt over een zee van roze petjes, staat zijn derde solo-album 'The Show' inmiddels op de eerste plek in de Album Top 100. Dat moet toch een lekker gevoel zijn. De negenentwintigjarige Ier lijkt hiermee wederom een pot met goud aan het einde van de regenboog te hebben gevonden!

Sinds het uitkomen van zijn voorgaande album 'Heartbreak Weather' in 2020 heeft Horan een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen als mens, maar ook zeker als artiest. Hij leerde meer en meer zijn hart te volgen, wat doorklinkt in de teksten van de nummers op de plaat.

Toen hij in 2020 begon met schrijven aan het album, was net zijn tour abrupt afgebroken. Daardoor was het meerendeel van zijn gitaren nog opgeborgen in een opslag en besloot hij noodgedwongen achter een piano plaats te nemen. Precies de prikkel die hij nodig had om tot een nieuwe stap in zijn carrière te komen. Het bracht hem inzichten en daar kwamen nummers voort als 'Heaven', 'The Show' en 'Meltdown'. Op het oor door pop gedreven, lichte luisterliedjes, maar met stevig tekstueel gewicht.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.