De muziek op Chrome Dreams is de langverwachte release van het legendarische "lost" album uit 1977 met 12 klassieke Neil Young-nummers

De muziek op Chrome Dreams is de langverwachte release van het legendarische "lost" album uit 1977 met 12 klassieke Neil Young-nummers

Chrome Dreams,  een van de meest unieke albums van Neil Young, stond gepland voor release in 1977, maar zoals vaak het geval is bij Young, veranderen dingen. En dan veranderen ze weer. Wat begint als iets kan vaak eindigen als iets anders. Voor iedereen die de carrière van de singer-songwriter heeft gevolgd, is het het beste om die veranderingen te laten gebeuren. Met Chrome Dreams heeft het lang geduurd voordat dit definitieve versie van een album met enkele van de meest onvergetelijke rocknummers het daglicht ziet.  De plaat wordt uitgebracht  precies zoals Young het bedoeld heeft. Nu is het tijd voor Chrome Dreams om zijn weg te vinden in de wereld. Zoals Neil Young het hoort en ziet.

De muziek op Chrome Dreams is de langverwachte release van het legendarische "lost" album uit 1977 met 12 klassieke Neil Young-nummers, inclusief vier originele nummers. De opnames uit 1974-1976 bevatten twee niet eerder uitgebrachte versies, vier nummers die nog nooit eerder op vinyl zijn verschenen, en het album wordt uitgebracht als een dubbelalbum met drie kanten en een gravure op de vierde kant.

Nummers als "Pocahontas," "Like a Hurricane," "Powderfinger," "Homegrown," "Stringman," en "Look Out for My Love" voegen zich bij zes andere nummers om eindelijk Chrome Dreams te presenteren als een gids naar de wereld van een muzikant die de weg wijst naar de toekomst, zonder te twijfelen aan wat had kunnen zijn.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.