Angéle straalt deze zomer dankzij de single 'Libre'

Angéle straalt deze zomer dankzij de single 'Libre'

Nu ging het al goed met de Belgische Angèle, maar met haar nieuwe single 'Libre' geeft ze haar carrière deze stralende zomer nóg meer glans. Waar ze met haar samenwerking met Dua Lipa met het nummer 'Fever' al internationaal succes boekte, doet ze dat nu dunnetjes over met haar eigen liedje. 'Libre' is niet alleen veelvuldig in België en Frankrijk te horen (inmiddels al meer dan 31 miljoen streams).

Het nummer, afkomstig van haar album 'Nonante Cinq' uit 2021, komt ook vaak voorbij op de Nederlandse radio en stijgt de afgelopen periode zienderogen in de Shazam Charts. Een mooie ontwikkeling voor de Franstalige Angèle van Laeken, die opgroeide onder de rook van Brussel. Met haar album 'Brol' uit 2018 zette ze zichzelf al op de kaart, mede dankzij haar hit 'Tout Oublier', waarmee ze wekenlang op nummer één stond in Wallonië.

Ook in Frankrijk is haar ster rijzende en inmiddels heeft ze zelfs een eigen documentaire op Netflix. Kijk dan ook niet gek op als je deze zomer, wanneer je tijdens de Tour de France langs de kant van een etappe je favoriete wielrenner staat aan te moedigen, een van haar liedjes uit een speaker hoort galmen.


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.