Achter het station: geheimen onthuld op 7"

Achter het station: geheimen onthuld op 7"

"Wat achter het station gebeurt, blijft achter het station." Althans, dat was de gedachte. Tot nu. De gefluisterde verhalen, de stiekeme ontmoetingen, de verborgen schandalen – alles dreigt te worden blootgelegd. Niet door de roddelbladen, maar door een onverwachte bron: een 7" vinylplaat.

Achter Het Station, de nieuwste single van Dikke Dennis & De Røckers, belooft een radicaal kijkje te bieden in de verborgen wereld achter het station. Dikke Dennis & de Rockers bekend om hun rauwe, energieke sound, pakt dit keer uit met een meeslepend nummer dat de spanning en sensatie van het onbekende verklankt.

De 7" verschijnt via Down At The Nightclub Records, het label dat verantwoordelijk is voor de drie eerdere releases van de band. Verwacht geen gelikte popmuziek, maar een rauwe, authentieke sound. 

Achter Het Station is meer dan een single. Het is een aanklacht tegen de hypocrisie en verborgenheid die vaak schuilgaat achter de façade van onze samenleving. De band durft de ongeschreven regels te breken en de waarheid te onthullen, al is die soms pijnlijk of schokkend.

 


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.