40 jaar na het uitbrengen van 'Tattoo You' een nieuwe uitgave op vinyl

40 jaar na het uitbrengen van 'Tattoo You' een nieuwe uitgave op vinyl Veertig jaar na het uitbrengen van 'Tattoo You' brengen The Rolling Stones op 22 oktober het album, met daarop wereldberoemde nummers als 'Start Me Up' en 'Waiting On A Friend', opnieuw uit.

Een bijzondere release, want naast de al bekende nummers zijn er met 'Lost & Found: Rarities' ook negen nooit eerder uitgebrachte liedjes aan het album toegevoegd. Hierbij zijn in sommige gevallen de liedjes met extra vocalen en gitaarpartijen verrijkt. De opnames zijn afkomstig uit de periode 1972 - 1981, waaruit ook de voorgaande songs op de plaat stammen. Een van die nummers is de eerste single 'Living In The Heart Of Love'.

Daarnaast bevat het ook 'Still Life: Wembley Stadium 1982'. Een registratie van een concert in Londen in juni 1982 tijdens de Tattoo You tour, vol Rolling Stones classics en covers die de band speelde van The Temptations, Eddie Cochran en The Miracles.

Het album is de opvolger van het vorig jaar opnieuw uitgebrachte album 'Goats Head Soup'. Een aantal van de nummers op 'Tattoo You' is overigens afkomstig uit de opnamesessies van 'Goats Head Soup' uit '72 / '73.

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.