Equinox's "Return to Mystery" Herrijst uit de Diepten: Een Noodzakelijke Reissue voor Black/Death Metal Fans

Equinox's "Return to Mystery" Herrijst uit de Diepten: Een Noodzakelijke Reissue voor Black/Death Metal Fans

Voor degenen die de duistere krochten van black/death metal verkennen, is Equinox's "Return to Mystery" een naam die ongetwijfeld een rilling van herkenning oproept. Oorspronkelijk uitgebracht in 1996, is dit legendarische debuutalbum van de Floridiaanse band eindelijk terug van weggeweest, dankzij een uitgebreide heruitgave die recht doet aan zijn sinistere erfenis.

Een Krachtige Combinatie van Black en Death Metal
Equinox, met gitaristen Pete Slate (Druid Lord, ex-Acheron, ex-Incubus) en Tony Blakk (Druid Lord, Massacre (live), ex-Diabolic (live), ex-Acheron), samen met vocalist/bassist Matt Wagner, leverde met "Return to Mystery" een verwoestende mix van black en death metal. Deze heruitgave is niet alleen een nostalgische reis naar het verleden, maar ook een kans voor nieuwe fans om kennis te maken met de duistere kracht van deze band.

Remastered Geluid en Exclusieve Extras
De heruitgave van "Return to Mystery" is volledig geremasterd in Morrisound Studios, dezelfde studio waar het origineel werd gemixt door Tom Morris (Sepultura, Kreator, Morbid Angel). Het resultaat is een geluid dat zowel krachtig als helder is, waardoor de muziek nog intenser wordt.