London Grammar komt met een nieuw album in februari 2021

London Grammar komt met een nieuw album in februari 2021

Hannah Reid en haar London Grammar zijn weer boven water komen drijven. Na hun succesvolle eerste album ‘If You Wait’ en hun tweede album ‘Truth is A Beautiful Thing’ is het tijd voor een nieuw tijdperk. London Grammar bestaat uit zangers Hannah Reid, gitarist Dan Rothman en drummer Dominic Major. De grote doorbraak kwam er met het nummer 'Strong' dat meerdere hitlijsten haalde.  

Enkele weken geleden verscheen er ineens nieuwe muziek met ‘Baby It’s You’. Waarop er snel een vervolg kwam met ‘Californian Soil’. En hun laatste single is ook direct de naam van het nieuwe album. Volgens Reid betekent het album een keerpunt waarop ze een stap vooruitzet binnen de band. Ook zegt ze dat “onze nieuwe muziek laat het beste van onze alternatieve kant horen, maar tegelijkertijd hebben we ook popgeluid bij onszelf ontdekt. Het album gaat op 12 februari 2021 het levenslicht zien. Hieronder staat de tracklist van het album:


Side A
1. Intro
2. Californian Soil
3. Missing
4. Lose Your Head
5. Lord It’s A Feeling
6. How Does It Feel


Side B
1. Baby It’s You
2. Call Your Friends
3. All My Love
4. Talking
5. I Need The Night
6. America


Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.