Een opwindend debuutalbum van een nieuwe stem in de Alt-Country / Hip-Hop scene!

Een opwindend debuutalbum van een nieuwe stem in de Alt-Country / Hip-Hop scene!

Shaboozey, een opkomend multi-media kunstenaar, heeft de intentie om zijn eigen wereld te bouwen. Hij is vastbesloten om zijn eigen pad te bewandelen in de Alt-Country / Hip-Hop ruimte, waarbij hij een geluid creëert dat eerbetoon brengt aan een cast van traditionele westerse invloeden, zoals Bob Dylan, Lead Belly, Johnny Cash en Leonard Cohen, terwijl hij tegelijkertijd de toekomst van wat de twee genres nog te introduceren hebben, onderzoekt.

Getrouw aan zijn Virginia roots, hoopt Shaboozey de traditie van de regio voort te zetten om enkele van de meest productieve creatieven van het nieuwe millennium te produceren. Dit keer door het vergroten van de reikwijdte van het hedendaagse hip-hop en het introduceren van een moderne Amerikaanse cultuur aan een wereldwijd publiek.

Na zijn deelname aan het baanbrekende Beyonce-album, Cowboy Carter, waarin hij de enige gefeatured artiest was die twee keer verscheen, staat Shaboozey op het punt om zijn eigen album uit te brengen, Where I've Been, isn't Where I'm Going. Een album dat jaren in de maak is, bevat het album de opvallende singles "Let It Burn", "Vegas", "Anabelle" en het aanstekelijke, leuke meezing-anthem "A Bar Song (Tipsy)". Na miljoenen streams en optredens in prestigieuze programma's zoals COLORS en The Late Show with Stephen Colbert, staat Shaboozey op het punt om het nieuwe gezicht van de moderne Amerikaanse countrymuziek te worden.

 

 


Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.