Pino Donaggio's 'Carrie' soundtrack: Een huiveringwekkende klassieker herleeft op vinyl

Pino Donaggio's 'Carrie' soundtrack: Een huiveringwekkende klassieker herleeft op vinyl

Bereid je voor op een duik in de angstaanjagende wereld van 'Carrie' met de heruitgave van Pino Donaggio's iconische soundtrack. Deze speciale editie, uitgebracht op 18 oktober, brengt de complete filmscore voor het eerst op vinyl, geremasterd en uitgebreid voor een extra huiveringwekkende ervaring.

De muziek van Donaggio is onlosmakelijk verbonden met de beklemmende sfeer van Brian De Palma's horrormeesterwerk uit 1976. De soundtrack vangt perfect de spanning, het drama en het trauma van Carrie White's coming-of-age verhaal, met melodieën die zowel betoverend als onheilspellend zijn.

Deze 2LP-release op oranje 'tarotkaart' vinyl is een waar collector's item. Naast de geremasterde originele score bevat het album ook twee nummers van Katie Irving, 'Born To Have It All' en 'I Never Thought Someone Like You Could Love Someone Like Me', die perfect passen bij de sfeer van de film.

Met nieuwe artwork van Phantom City Creative en een old-style tip-on gatefold hoes, is deze editie een must-have voor zowel horrorfans als liefhebbers van filmmuziek. Laat je meevoeren door de beklemmende klanken van Donaggio en herbeleef de huiveringwekkende magie van 'Carrie'.

'Carrie' Original Motion Picture Soundtrack is vanaf 18 oktober verkrijgbaar op vinyl. Pre-order nu en verzeker jezelf van dit unieke stukje filmgeschiedenis.