"Euphoria (Original Score From the HBO Series)" op exclusief Night Sky Blue vinyl!

"Euphoria (Original Score From the HBO Series)" op exclusief Night Sky Blue vinyl!

Fans van de HBO-serie Euphoria kunnen hun hart ophalen! Enjoy The Ride Records presenteert een exclusieve variant van de Milan Records release van de soundtrack "Euphoria (Original Score from the HBO Series)", gecomponeerd door Labrinth. Deze speciale editie is geperst op prachtig 'Night Sky Blue' vinyl en is beperkt tot slechts 1000 exemplaren wereldwijd.

Een muzikale reis door de wereld van Euphoria
De muziek van Labrinth speelt een cruciale rol in Euphoria, en deze soundtrack is een perfecte aanvulling op de aangrijpende verhalen en beelden van de serie. Met 26 nummers die genres als gospel, soul en elektronische muziek naadloos combineren, is dit album een meesterwerk dat zowel de unieke stijl van Labrinth als de emotionele diepgang van de serie weerspiegelt.

Labrinth zelf zegt over het album: "Mijn ervaring met Euphoria heeft me een betere muzikant gemaakt. Het was een droom die uitkwam om de verschillende verhaallijnen vleugels te geven en er magie aan toe te voegen. Het was een samenwerking tussen Sam Levinson, de crew en de cast - ik heb alleen maar textuur toegevoegd aan een toch al fenomenale show. Ik hoop dat iedereen die naar de muziek luistert, iets voelt."

Deluxe Editie
Deze exclusieve 'Night Sky Blue' variant wordt geleverd in een prachtige, zilverkleurige gatefold hoes met reliëf en spotglans. Daarnaast bevat het album een full-color insert met extra informatie en beelden.