Linkin Park herrijst uit de as met 'From Zero', een nieuw begin vol energie

Linkin Park herrijst uit de as met 'From Zero', een nieuw begin vol energie

Na een periode van stilte en reflectie is Linkin Park terug, herboren en klaar om de wereld te veroveren met hun nieuwe album 'From Zero'. Deze plaat, die op 15 november verschijnt, markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de band, met nieuwe leden en een hernieuwde energie.

'From Zero' is een album dat de essentie van Linkin Park omarmt, maar tegelijkertijd een frisse wind door hun kenmerkende geluid laat waaien. Het album is een eerbetoon aan het verleden, het heden en een vooruitblik op de toekomst. Met nieuwe zangeres Emily Armstrong en drummer Colin Brittain aan boord, heeft de band een nieuwe dynamiek gevonden die zich vertaalt in een krachtige en opzwepende sound.

De eerste single, 'The Emptiness Machine', is een perfecte introductie tot deze nieuwe era van Linkin Park. Het nummer combineert de explosieve energie en herkenbare elementen van de band met de unieke vocalen van Armstrong, resulterend in een aanstekelijk en meeslepend anthem.

Met 'From Zero' bewijst Linkin Park dat ze nog lang niet klaar zijn. Dit is een album vol passie, creativiteit en een onstuitbare drive. 

  • 'From Zero' is nu beschikbaar voor pre-order op blauw en Magenta Vinyl (Indie Only). Mis deze kans niet om dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van Linkin Park te beleven!

 

.


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.