20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière

20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière

20 jaar in het vak!  Een carrière met hoogte- en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitjes, een veelheid aan nummers en een nog groter aantal liveshows!

Inmiddels is Tim een ​​bekende muzikant en componist in de Nederlandse muziekscene, en niet te negeren. Sinds het album 'The Journey' (2014) werkt Tim met zijn vaste band The Ivy League en toert hij als een hechte groep door verschillende landen.

Rond de tijd van het derde album 'Lions Don't Cry' (2019) werd de band op de voorgrond geplaatst en werd de bandnaam officieel veranderd in Tim Akkerman & The Ivy League. Dat de band een grote en betrokken schare fans heeft blijkt wel uit de crowdfunding om het aankomende album 'Silver Linings' te realiseren.

Binnen twee weken was de productie van het album verzekerd en bleven hun supporters doneren! Het nieuwe album ‘Silver Linings’ gaat over het zoeken en vinden van de mooie kanten van het leven, vooral wanneer het leven sombere tijden laat zien.

Het is een album voor alle leeftijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven. Vergeleken met het laatste album 'Lion Don't Cry', waarmee Akkerman terugging naar zijn roots, is het geluid een stuk actueler, maar heeft dezelfde energie en positieve vibe!

 


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.