Chantal Acda & The Atlantic Drifters Omarmen Kwetsbaarheid op "Silently Held"

Chantal Acda & The Atlantic Drifters Omarmen Kwetsbaarheid op "Silently Held"

Chantal Acda, de Nederlandse zangeres die Antwerpen haar thuis noemt, heeft al meer dan tien jaar harten over de hele wereld veroverd met haar unieke muzikale stem. Op 7 juni 2024 brengt ze samen met The Atlantic Drifters haar nieuwste album uit, "Silently Held", een meesterwerk dat kwetsbaarheid omarmt en viert.

Het album is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen Chantal en een getalenteerd ensemble van muzikanten. Elk van hen brengt een unieke bijdrage aan de rijke textuur van het album. Bill Frisell's begrip van Chantal's melodieën, Eric Thielemans' percussieve meesterschap, Jozef Dumoulin's kalme pianospel, Thomas Morgan's betoverende baslijnen, Shahzad Ismaily's multi-instrumentale talent, Colin Stetson's unieke saxofoonspel en het prachtige koperwerk van Joachim Badenhorst, Niels Van Heertum en Kurt Van Herck vormen samen een meeslepende muzikale ervaring.

De productie van Philip Weinrobe en de mix van Phill Brown hebben gezorgd voor een rauwe en authentieke klankenwereld waarin Chantal's stem centraal staat. Haar fluisterende zang nodigt de luisteraar uit om dichterbij te komen en zich te verbinden met de diepgaande emoties die in de muziek verweven zijn.

"Silently Held" is een album dat je meeneemt op een reis door de complexiteit van menselijke emoties. Het is een album dat troost biedt, aanmoedigt en uitnodigt tot reflectie. Mis deze kans niet om dit prachtige album te ervaren en jezelf te laten meevoeren door de muziek van Chantal Acda & The Atlantic Drifters.