Willie Watson keert terug naar zijn roots met nieuw titelloos album

Willie Watson keert terug naar zijn roots met nieuw titelloos album

Op 13 september is het eindelijk zover: Willie Watson brengt zijn langverwachte, titelloze album uit. De Amerikaanse singer-songwriter, bekend van zijn werk met Old Crow Medicine Show, duikt met deze plaat diep in de rijke traditie van Amerikaanse folkmuziek.

Een ode aan de Amerikaanse folktraditie
Met nummers als "Already Gone", "One To Fall" en "Mole In the Ground" brengt Watson een eerbetoon aan de tijdloze verhalen en melodieën die de Amerikaanse folkmuziek zo bijzonder maken. Zijn warme stem en virtuoze gitaarspel nemen je mee op een reis door uitgestrekte landschappen, langs vergeten helden en naar de kern van de menselijke ervaring.

Een must-have voor folkliefhebbers
Of je nu al jaren fan bent van Willie Watson of nieuw bent in zijn muzikale wereld, dit album is een absolute must-have voor liefhebbers van authentieke folkmuziek. De combinatie van traditionele instrumentatie, tijdloze verhalen en Watson's unieke vocale stijl maken dit album tot een pareltje dat je keer op keer wilt beluisteren.

Pre-order nu!
Wacht niet langer en pre-order nu het titelloze album van Willie Watson op vinyl. Deze plaat zal ongetwijfeld een ereplaatsje krijgen in je collectie en je eindeloos veel luisterplezier bezorgen.