49 Winchester neemt afscheid van het vertrouwde met 'Leavin' This Holler'

49 Winchester neemt afscheid van het vertrouwde met 'Leavin' This Holler'

Een nieuw hoofdstuk voor de hardwerkende helden uit Russell County

Na hun wereldwijde doorbraak met 'Fortune Favors The Bold' in 2022, is 49 Winchester terug met hun nieuwste album: 'Leavin' This Holler'. Met uitverkochte tours in de VS en een reeks arena-optredens als voorprogramma van Luke Combs in Europa, heeft de band zich in korte tijd een toegewijde fanbase opgebouwd. Hun harde werk en oprechte muziek blijven resoneren bij fans over de hele wereld.

Een ode aan vrijheid en vernieuwing
'Leavin' This Holler' is een soulvol anthem over bevrijding en een nieuw begin. Het album vertelt het verhaal van het losbreken uit de ketenen van het verleden, op zoek naar geluk en vrijheid. Met vastberadenheid en een zuiver geweten omarmt 49 Winchester de verandering en gaat op zoek naar nieuwe horizonten.

Een beloftevolle toekomst
Het geluk is de band goedgezind, en gedreven door vastberadenheid en de belofte van een mooie toekomst, is 'Leavin' This Holler' een krachtige ode aan veerkracht en het najagen van persoonlijke vervulling.

Nu verkrijgbaar!
'Leavin' This Holler' is nu verkrijgbaar op vinyl, compleet met een prachtige gatefold sleeve en insert. Mis deze kans niet om het nieuwste hoofdstuk in het succesverhaal van 49 Winchester te beleven.

Releasedatum: 2 augustus 2024 Formaat: 1-LP Genre: Country Label: New West Records