Thee Marloes' "Perak": Soulmuziek met een Indonesische Twist

Thee Marloes' "Perak": Soulmuziek met een Indonesische Twist

Een unieke mix van soul en Surabaya

Liefhebbers van soulmuziek opgelet! Het langverwachte debuutalbum "Perak" van de Indonesische band Thee Marloes is eindelijk uit, en het is verkrijgbaar op prachtig transparant vinyl! Deze release is een absolute must-have voor iedereen die houdt van soulmuziek met een verfrissende twist.

Thee Marloes, bestaande uit het betoverende trio Natassya Sianturi, Sinatrya ("Raka") Dharaka en Tommy Satwick, brengt een unieke mix van soul met invloeden uit hun thuisstad Surabaya, Indonesië. Geïnspireerd door hip-hop, klassieke soul, lovers rock en meer, hebben ze hun geluid gevormd tijdens optredens in heel Zuidoost-Azië. Hun debuutalbum "Perak", uitgebracht via Big Crown Records, introduceert hun eclectische stijl, variërend van dansbare hits tot intieme ballads.

Over "Perak"

"Perak" is een betoverende verzameling van elf nummers die je meeneemt op een muzikale reis vol weelderige melodieën, dromerige soundscapes en pakkende teksten. De passie van Thee Marloes voor hun vak spat van elke noot af, en creëert een muzikale reis van Surabaya naar de ziel van de soul.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.