Sammy Rae & the Friends: 'Something For Everybody' - Een langverwacht debuut op vinyl

Sammy Rae & the Friends: 'Something For Everybody' - Een langverwacht debuut op vinyl

Sammy Rae & the Friends zijn méér dan alleen een band; ze zijn een hechte familie van dromers en artiesten. Die unieke kameraadschap spat er vanaf tijdens hun onvergetelijke liveshows, die zowel voor de band als het publiek een ware catharsis zijn. Onder leiding van zangeres/songwriter Sammy Rae, en gesmeed door jarenlang touren, floreert de groep in elke setting dankzij hun mix van chemie, virtuositeit en vocale vuurkracht.

Hun sound, die de afgelopen jaren duizenden nieuwe fans aantrok, is een unieke mix van Sammy's invloeden: classic rock, folk, funk, soul en jazz. Rae heeft naar dit moment toegewerkt sinds ze begin 20 naar NYC verhuisde. Zonder een directe vriendengroep bouwde ze die simpelweg zelf op: de letterlijke en figuurlijke Friends. Bij haar shows zorgde ze ervoor dat het publiek ook deel uitmaakte van de familie. Alles wat daarna gebeurde, van de EP's 'The Good Life' (2018) en 'Let’s Throw a Party' (2021) tot uitverkochte shows en grote festivals wereldwijd, is gebaseerd op vrienden die vrienden vertellen.

Met de release van hun langverwachte debuutalbum 'Something for Everybody' in 2024 vertegenwoordigen Sammy Rae & The Friends meer dan alleen een band: ze zijn een beweging die omarmd wordt door een divers publiek.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.