Op 9 september verschijnt het debuutalbum van Oliver Sim

Op 9 september verschijnt het debuutalbum  van Oliver Sim

De geruchten rond een nieuwe plaat van The xx waren een tijd geleden bijzonder sterk, maar het ziet er vooralsnog naar uit dat we hier nog even op moeten wachten. Alle leden zijn namelijk volop bezig aan nieuwe solo avonturen, met dat van Oliver tegenwoordig als nieuwe paradepaardje. Op 9 september verschijnt zijn debuutalbum Hideous Bastard. 

In aanloop naar de LP verschen als een aantal single, met iets meer dan drie minuten op de klok heeft Sim weer tijd genoeg om ons mee te sleuren in zijn melancholische wereld. Het gaat er op “GMT” weliswaar iets dansbaarder aan toe, want het zijn de beats die al snel de bovenhand nemen. De invloeden van Jamie xx zijn met andere woorden al snel voelbaar, waardoor het geheel om de een of andere reden heel vertrouwd aanvoelt. Dat de Brit het nummer schreef op de Australische stranden zorgt voor een zomerse toets, al fungeert de single vooral als ode aan thuisstad Londen. Zomers, melancholisch, maar ook heel dansbaar: dat debuut van Oliver Sim belooft nu al een uiterst fijne plaat te worden.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.