Nieuwe Vinyl Dubbel LP van Bökkers: Een Feestelijke Verzameling van Alle Hits

Nieuwe Vinyl Dubbel LP van Bökkers: Een Feestelijke Verzameling van Alle Hits

Bökkers, de onbetwiste koningen van de onbesoesde rock n roll, kondigen met trots de release aan van hun langverwachte vinyl dubbel LP. Deze unieke verzameling bevat alle hits van de band en brengt de energie en opwinding van een dampend concert rechtstreeks naar de huiskamers van de fans. De plaat is live opgenomen in het najaar van 2022 in De Lantaarn in Hellendoorn.

De keuze om de opnames te maken in De Lantaarn in Hellendoorn was geen toeval. Deze legendarische concertzaal heeft een speciale plek in het hart van Bökkers en hun fans. De Lantaarn is de perfecte locatie om de magie van een Bökkers-concert vast te leggen en te delen met de wereld.

De nieuwe vinyl dubbel LP van Bökkers belooft een feestelijke en onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van onbesoesde rock n roll. Met alle hits van de band op één plaat, kunnen fans genieten van de ultieme Bökkers-ervaring in het comfort van hun eigen huis.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.