Michael Kiwanuka Kondigt Nieuw Album 'Small Changes' Aan

Michael Kiwanuka

Na het enorme succes van zijn Mercury Prize-winnende album 'KIWANUKA', is Michael Kiwanuka terug met zijn langverwachte vierde studioalbum, 'Small Changes'. Dit nieuwe meesterwerk belooft een even indrukwekkende luisterervaring te worden als zijn voorganger, met Kiwanuka's kenmerkende mix van soul, folk en rock.

Een samenwerking van wereldklasse
Voor 'Small Changes' heeft Kiwanuka opnieuw de krachten gebundeld met het productieteam Danger Mouse en Inflo, het duo achter de veelgeprezen albums 'KIWANUKA' en 'Love & Hate'. De opnames vonden plaats in zowel Londen als Los Angeles, en het album bevat bijdragen van enkele legendarische muzikanten, waaronder bassist Pino Palladino en Jimmy Jam van het iconische duo Jam en Lewis.

Een veelbelovende toekomst
'Small Changes' markeert een nieuwe fase in Kiwanuka's carrière, en fans kunnen niet wachten om te horen wat hij deze keer voor hen in petto heeft. Met zijn onmiskenbare talent als songwriter, zanger en gitarist zal dit album ongetwijfeld een hoogtepunt worden in het muzikale landschap van 2023. Houd Records on Vinyl in de gaten voor meer informatie over de releasedatum en pre-order mogelijkheden!

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.