DARYLL-ANN IS TERUG MET NIEUW ALBUM "SPRING"!

DARYLL-ANN IS TERUG MET NIEUW ALBUM "SPRING"!

De Nederlandse muziekscene wordt opgeschrikt door de onverwachte terugkeer van Daryll-Ann, de legendarische indieband die in de jaren 90 furore maakte. Na een stilte van twintig jaar is de originele bezetting herenigd en klaar om de harten van fans opnieuw te veroveren met hun nieuwe album "Spring".

Een muzikale wedergeboorte:
"Spring" is een bewijs van de tijdloze chemie tussen de bandleden. De muziek spat van de plaat af, met een mix van melancholieke folk, rauwe garagerock en dromerige altcountry die zowel vertrouwd als verrassend klinkt. Het album neemt je mee op een reis door diverse muzikale landschappen, van ingetogen ballads tot energieke rocknummers.

Een nieuwe lente voor de Nederlandse popmuziek
Met "Spring" bewijst Daryll-Ann dat ze nog steeds relevant zijn en een belangrijke rol spelen in de Nederlandse muziekscene. Het album is een frisse wind door het poplandschap en laat zien dat de band nog lang niet is uitgeblust.

 

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.