Bruce Springsteen: Een halve eeuw onvervalste rock-'n-roll in één 'Best Of'

Bruce Springsteen: Een halve eeuw onvervalste rock-'n-roll in één 'Best Of'

 

De tijd vliegt, en Bruce Springsteen met ons mee. Met de release van 'Best Of Bruce Springsteen' viert 'The Boss' zijn indrukwekkende, vijftigjarige carrière. Deze dubbel-LP laat fans en nieuwkomers kennismaken met zijn muzikale mijlpalen.

Van de doorbraak met 'Greetings from Asbury Park. NJ' (1973) tot het recente 'Letter to You' (2020), is er voor ieder wat wils. Grootste hits als 'Born to Run' en 'Hungry Heart' ontbreken natuurlijk niet, maar ook juweeltjes uit zijn live-repertoire als 'Dancing in the Dark' en 'The Rising' zorgen voor kippenvelmomenten.

De collectie laat horen dat Springsteen's muziek de tand des tijds met gemak doorstaat. Zijn rauwe verhalen over het leven van de werkende Amerikaan, doorspekt met hoop en een vleugje melancholie, raken tot in de kern. Met de iconische foto van Eric Meola, geschoten tijdens de 'Born to Run'-sessies, als albumhoes, is deze 'Best Of' pure nostalgie en een must-have voor elke Springsteen-liefhebber.

 


Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.